Druhy obilnín / Spoločenstvo polí

Počet strán:
7
Veľkosť: 35.72 MB
Typ súboru: pdf
Nahrané:
Naposledy upravené:
14. 2. 2024
Zdieľať:

Čo sú to kvalitné obilniny?

Spoznávame staré druhy obilnín. Od obilniny k múke, od múke k jedlu. Čo je špalda, pohánka, pšeno alebo quinoa? Prečo je dôležité, čo jeme? Z kvalitnej obilniny vzniká kvalitná múka, ktorá nám dodáva živiny.

Materiál slúži ako prezentácia pre výklad učiva. Krátke informácie o jednotlivých druhoch obilnín, recept na raňajkovú kašu, či zhrnutie poznatkov môžu byť použité aj na vytlačenie a prácu s textom.

 

Ďalšie produkty od autora Miroslava Hrnčiríková

126130
Slovenský Jazyk
3., 4.
Pracovné listy
Čítanie s porozumením - zdravé jedlo Materiál je určený na precvičovanie čítania v 3. a 4. ročníku ZŠ s dôrazom na
3.90 €
75540
Etická výchova
3., 4., ZŠ – 2. STUPEŇ
Príprava hodiny/lekcie
Volíme si prospešné myšlienky. Je dôležité, ako sme naladení, ako pristupujeme sami k sebe. Uvedomujeme si, ako sa
3.90 €
73159
Slovenský Jazyk
3., 4.
Výzdoba triedy
Vybrané slová po b,m, p, r, s, v, z. Materiál určený na nástenku s grafikou podporujúcou zdravý životný štýl a ekológiu.
2.60 €
74770
Prírodoveda
4.
Príprava hodiny/lekcie
Poznámky z učiva prírodovedy 1.polroka 4.ročníka zoradené postupne podľa preberaného učiva (Aitec). Poznámky obsahujú
4.60 €
Druhy obilnín / Spoločenstvo polí Druhy obilnín / Spoločenstvo polí
Čo sú to kvalitné obilniny? Spoznávame staré druhy obilnín. Od obilniny k múke, od múke k jedlu. Čo je špalda, pohánka, pšeno alebo quinoa? Prečo je dôležité, čo jeme? Z kvalitnej obilniny vzniká kvalitná múka, ktorá nám dodáva živiny. Materiál slúži ako prezentácia pre výklad učiva. Krátke informácie o jednotlivých druhoch obilnín, recept na raňajkovú kašu, či zhrnutie poznatkov môžu byť použité aj na vytlačenie a prácu s textom.  
107583
Biológia>Prírodoveda>Pracovné listy>Príprava hodiny/lekcie>3.>4.>ZŠ – 2. STUPEŇ>🌱Rastliny
3.90