Školský kalendár 2024/2025

Počet strán:
14
Veľkosť: 21.88 MB
Typ súboru: pdf
Predávajúci:
Nahrané:
Naposledy upravené:
29. 7. 2024
Zdieľať:

Ahojte,

Nie je nič lepšie ako mať prehľad toho, čo nás všetko počas nového šk. roka  čaká ;))

Školský kalendár je určený pre všetkých, ktorí majú radi prehľad, organizáciu a plánovanie (zahrnuté sú všetky mesiace).

Môžu pokojne použiť aj rodičia do detskej izby.

Tiež sa dá deťom od 1. ročníka pekne a zrozumiteľne vysvetľovať pojem: mesiac, týždeň a deň. Viesť ich k zodpovednosti za svoju prácu (pri odovzdávaní projektov, čitateľských denníkov a pod.).

My si kalendár vždy na začiatku každého mesiaca v rannom kruhu podrobne prejdeme. Povieme si, čo dôležité nás v daný mesiac čaká. Následne si kalendár nalepíme na viditeľné mieste. Počas mesiaca sú deti, ktoré "odškrtávajú" dni ;). 

Zapíšeme si dôležité veci pre našu triedu do políčka na to určeného. Nezabudneme zapísať oslávencov. (V dokumente sú dve okná, ktoré môžete využiť podľa vašej fantázie.

 

Ďalšie produkty od autora Patrícia R.

140633
Nepriradené k predmetu
2., 3., 4.
Pravidlá triedy
Pravidlá, ktoré sa hodia :)
1.00 €
137528
Nepriradené k predmetu
ZŠ – 1. STUPEŇ, Špeciálna pedagogika
Ostatné
Vďaka semaforu si na konci hodiny, dňa alebo týždňa overíte či žiaci učivu porozumeli. Plagáty sa dajú vytlačiť vo
1.50 €
138012
Slovenský jazyk - gramatika
3., 4.
Výzdoba triedy
Plagát si môžete vytlačiť v akomkoľvek formáte. Môžete použiť aj ako pomôcku pre žiakom pod obal učebnice alebo ako
1.00 €
138111
Nepriradené k predmetu
ZŠ – 1. STUPEŇ, ZŠ – 2. STUPEŇ, Špeciálna pedagogika
Výzdoba triedy
Ahojte, Ako a prečo treba rozvíjať životné zručnosti ? Z knihy Životné zručnosti a ako ich rozvíjať: ,,Životné zručnosti
1.50 €
Školský kalendár 2024/2025 Školský kalendár 2024/2025
Ahojte,Nie je nič lepšie ako mať prehľad toho, čo nás všetko počas nového šk. roka  čaká ;))Školský kalendár je určený pre všetkých, ktorí majú radi prehľad, organizáciu a plánovanie (zahrnuté sú všetky mesiace).Môžu pokojne použiť aj rodičia do detskej izby.Tiež sa dá deťom od 1. ročníka pekne a zrozumiteľne vysvetľovať pojem: mesiac, týždeň a deň. Viesť ich k zodpovednosti za svoju prácu (pri odovzdávaní projektov, čitateľských denníkov a pod.).My si kalendár vždy na začiatku každého mesiaca v rannom kruhu podrobne prejdeme. Povieme si, čo dôležité nás v daný mesiac čaká. Následne si kalendár nalepíme na viditeľné mieste. Počas mesiaca sú deti, ktoré "odškrtávajú" dni ;). Zapíšeme si dôležité veci pre našu triedu do políčka na to určeného. Nezabudneme zapísať oslávencov. (V dokumente sú dve okná, ktoré môžete využiť podľa vašej fantázie. 
137526
Nepriradené k predmetu>Výzdoba triedy>Ostatné>1.>2.>3.>4.>ZŠ – 1. STUPEŇ>Špeciálna pedagogika
2.00